Costite de miel în crustă

Printeaza

Costite de miel în crustă din: cotlete de miel, vin alb, pesmet, alune, boia, patrunjel, ulei si sare.

Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc.

De asemenea, este o sursă bogată de proteine complete, care furnizează toți cei nouă aminoacizi esențiali necesari organismului uman.

 

Ingrediente:Costite_de_miel_în_crusta

  • 1 kg cotlete de miel
  • 200 ml vin alb
  • 200 g pesmet
  • 50 g alune zdrobite
  • 1 lingura cu boia
  • 1 lingura cu patrunjel uscat
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Pune cotletele puţin sărate într-o pungă şi toarnă vinul peste ele. Ţine-le la frigider câteva ore.

Amestecă pătrunjelul cu boia, alune şi pesmet.

Presează cotletele pe ambele părţi în acest amestec încinge cuptorul, tapetează o tavă de copt cu pergament si pune cotletele.

Tine-le 40 de minute.

Intoarce-le la jumatatea timpului.

Costite de miel în crustă

Costite_de_miel_în_crusta

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Cotlete de miel in crusta de fistic

Reteta zilei: Cotlete de miel in crusta de pesmet si fistic

Cotlete de miel in crusta de pesmet si fistic din: iaurt, suc de lamaie, fulgi de ardei, sare, piper, cotlete de miel, pesmet, fistic, fulgi de ardei, sare, piper, unt si ulei de masline.   Ingrediente pentru marinata: 1/2 cana iaurt 2 linguri suc de lamaie 1/2 lingurita fulgi de ardei rosu 1/2 lingurita de […]

Costite de miel in crusta de pesmet

Reteta zilei: Coaste de miel in crusta de pesmet

Coaste de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, piure de mazare, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar de dijon.   Ingrediente: 2 randuri coaste de miel 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline Sare si piper dupa gust Piure de mazare pentru servire Ingrediente pentru […]

 

Miel in crusta de aluat

Reteta zilei: Miel in crusta de aluat

O reteta de miel in crusta de aluat din: pulpa de miel, aluat, pate de casa, galbenus de ou, sare, piper, foaie de dafin, cimbru, piper negru boabe, rozmarin, patrunjel, menta, ulei de masline, ceapa si vin alb. Ingrediente: 400-500 g pulpa de miel aluat patiserie 30 g pate de casa 1 galbenus de ou […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.