Costita afumata

Printeaza

Costita afumata din: costita de porc, cimbru, rozmarin, piper, sare, boia.

Ingrediente:Costita afumata

  • 3 kg costiţă de porc fără os
  • o crenguţă cimbru
  • 2 crenguţe rozmarin
  • piper boabe uşor mărunţit
  • sare grunjoasă
  • boia

 

Mod de preparare:

Costiţa se pune la fiert 10 minute în apă. între timp, se amestecă sarea cu boiaua, piperul uşor mărunţit, cimbrul şi rozmarinul.

Se scurge carnea, se freacă bine cu amestecul cu sare şi ierburi şi se lasă la rece pentru o noapte. A doua zi se şterge de sare şi ierburi şi se pune la afumătoare pentru două ore.

 

Costita afumata

Costita afumata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.