Coroniţă de căprioară

Printeaza

O reteta de coronita de caprioara din: cotlet de caprioara, pulpa de vitel, prune si caise uscate, frisca, oua, piper, nucsoara, coniac, morcovi baby, ghimber, sare, piper alb si unt.

Ingrediente: Coroniţă de căprioară

  • un cotlet de căprioară
  • 500 g pulpă de viţel
  • 200 g prune şi cai­se uscate
  • 100 ml frişca
  • două ouă
  • piper
  • nucşoară
  • coniac
  • morcovi baby
  • miere
  • ghimber
  • sare
  • piper alb
  • unt

 

Mod de preparare:

Carnea de viţel se toacă şi se amestecă bine cu două albuşuri, până la omogenizare. Se amestecă bine cu prunele şi caisele tăiate mărunt, cu frişca lichidă, sarea, piperul, nucşoara măcinată şi coniacul.

Umplutura se pu­ne în cotletul de căprioară despicat. Se leagă cu o sfoară, în formă de coroniţă, şi se dă la cuptor pentru 40 de minute, la 180°C.

Se stropeşte cu unt şi vin alb. Morcovii se glasează cu sos (obţinut din unt, miere, ghimber, sare şi piper).

Coroniţă de căprioară

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai mancat carne de caprioara. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.