Cornuri cu seminte

Printeaza

O reteta delicioasa de cornuri cu: branza telemea, spanac, seminte de dovleac, sos de rosii, faina, margarina, smantana, sare.

Ingrediente:

  • 300 g brânză telemea mai tare
  • 400 g spanac congelat sau proaspăt
  • seminţe de dovleac
  • 1 ceşcuţă cu sos de roşii

Ingrediente aluat:

  • 400 g făină
  • 200 g margarină
  • 200 ml smântână
  • sare

 

Mod de preparare:

Cerne făina într-un vas adânc. Adaugă sare, fă o adâncitură în mijloc şi pune jumătate din cantitatea de margarină to­pită şi smântână. Frământă toate aceste ingrediente timp de 15 minute.

Lasă aluatul la rece o oră. Frământă-l apoi cu margarina rămasă, ţinută la cald. Pune-l din nou la rece. Intinde aluatul şi taie pătrate potrivite, în mijlocul fiecăruia, aşază câte un cub de brânză şi puţin spanac opărit.

Adună colţurile în mijloc şi pune-le în tava tapetată cu hârtie de copt. Unge cu sos de roşii şi presară seminţe de do­vleac. Lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.