Cornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaie

Printeaza

Cornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaieCornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaie

Ingrediente:

  • 3 cartofi medii
  • 500 g faina
  • 125 g unt lichid
  • 1 pachet de praf de copt
  • sare
  • piper macinat
  • 125 g branza de oaie
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • susan
  • 1 galbenus

 

 

Mod de preparare:

Cureti cartofli, ii fierbi in apa cu sare timp de aproximativ 25 de minute, apoi scurgi apa si treci cartofli prin ciur sau ii bati cu mixerul.

Le adaugi unt, faina, praf de copt, sare si piper si framantati un aluat din toate acestea. Pe acesta il imparti in doua, apoi il pui pe tava presarata cu faina, in bucati de apnoximativ 0,5 cm inaltime.

Tai fiecare jumatate de aluat in cate 12 triunghiuri. Maruntesti branza de oaie si o amesteci cu patrunjel. Pui cite o lingura de branza de oaie pe baza triunighiului si infasori.

Ungi cu galbenus batut si presari cu susan. Lasi in cuptorul incalzit la aprox 200 °C pana cand devin auriu inchis.

Cornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaie

Cornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaie1.jpg Cornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaie2.jpg Cornulete-de-cartofi-cu-susan-si-umplutura-de-branza-de-oaie3 Cornulete de cartofi cu susan si umplutura de branza de oaie.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.