Cornulete cu piure de castane si ciocolata

Printeaza

Cornulete cu piure de castane si ciocolata din: unt, zahar pudra, galbenusuri, piure de castane, faina, ciocolata topita.

Ingrediente:Cornulete cu piure de castane si ciocolata

  • 180 g unt moale
  • 150 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 150 g piure de castane
  • 250 g faina
  • 150 g ciocolata topita

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se bate untul cu zahar si se adauga pe rand galbenusurile; se adauga piureul de castane si faina.

Se framanta aluatul, se infasoara in folie si se da la frigider cca 30 minute. Se modeleaza cornulete sau se folosesc forme speciale.

Se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 15-20 minute la 170 °C. Se topeste ciocolata la bain-marie.

Se lasa sa se raceasca cornuletele si se glazureaza cu ciocolata topita.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cornulete cu branza feta

Cornulete cu branza feta din: faina, ou, margarina, sare, zahar, feta, ceapa. Ingrediente: Pentru aluat:  300 g făină un ou 150 g margarină 4 linguri apă un praf sare o linguriţă zahăr Pentru umplutură: 250 g brânză feta o ceapă mică   Mod de preparare: Pentru aluat, se amestecă ingredientele şi se obţine o cocă […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.