Cornulete cu pireu de castane

Printeaza

Cornulete cu pireu de castane din: pireu de castane, drojdie, unt, faina, zahar, sare.

Ingrediente:Cornulete cu pireu de castane

  • un borcan de pireu de castane pentru umplutură

Aluat:

  • 10 g drojdie
  • 100 g unt
  • 250 g făină
  • o lingură de zahăr
  • puţină sare

 

Mod de preparare:

Drojdia se dizolvă în puţină apă călduţă cu zahăr şi se amestecă împreună cu făina, untul şi zahărul, formând un aluat ce se poate întinde şi tăia în pătrate.

Se umplu pătratele cu pireu de castane, se rulează cornuleţele, apoi se coc. Du­pă coacere, se dau prin zahăr farin amestecat cu zahăr vanilat.

Dacă pireul este mai tare, se pune puţin lapte, se ameste­că, eventual se adaugă zahăr.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte gustos mi-a iesit acest piure de castane.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.