Cornulete cu nuca si gem de prune

Printeaza

Cornulete cu nuca si gem de prune

Ingrediente:Cornulete cu nuca si gem de prune

  • 1 pachet margarină
  • 1 cană untură (osânză)
  • 1 linguriţă amoni­ac
  • l bob de drojdie
  • 1 praf de sare
  • 150 g zahăr
  • 2 căni (de 250 ml) lapte prins
  • lămâie
  • vanilie
  • făină

pentru umplutură ai nevoie de:

  • 1 farfurie adâncă de nucă dată prin maşina amestecată cu gem de prune

 

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele pentru alua: şi pui făină cât să-ţi iasă un aluat ca de pâine, îl laşi aproximativ 1/2 de oră la dospit, apoi întinzi o foaie şi o tai fâşii cu ruleta.

Pui apoi pe fiecare fâşie gem ameste­cat cu nucă, rulezi cornuleţele şi le aşezi într-o tavă unsă cu riargarină. Dai tava la cuptor, la foc potrivit, iar când sunt gata le pudrezi cu zahăr farin şi zahăr vanilat.

Cornuleţe cu nucă si gem de prune

Cornulete cu nuca si gem de prune

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • retete de rulete dulci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.