Cornulete cu fistic

Printeaza

Cornulete cu fistic din: aluat, branza de vaci, frisca, fistic, ou, zahar, unt, faina, lapte.

Ingrediente:Cornulete_cu_fistic

  • 300 g aluat fraged din comerţ sau pregătit în casă
  •  1 pachet brânză de vaci
  •  100 g frişcă bătută
  • 100 g fistic tocat mirunt
  •  1 albuş
  • zahăr pudră cu aromă de vanilie

Pentru aluat:

  •  300 g făină
  • 150 g unt
  •  80 g zahăr pudră
  •  1 gălbenuş
  •  câteva linguri de lapte

 

Mod de preparare:

Intinzi aluatul fraged şi îl tai în cercuri. Ungi pe margine cu albuş bătut, înfăşori apoi aluatul pe forme de metal şi le coci.

Când s-au răcit, îndepărtezi formele de metal şi umpli cornuleţele cu brânză de vaci, amestecată cu frişcă. Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră şi la capete presari fistic tocat mărunt.

Cornulete cu fistic

Cornulete_cu_fistic

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.