Cornulete cu carne tocata

Printeaza

Cornulete cu carne tocata din: faina, drojdie, sare, oua, ulei, unt, lapte, busuioc, susan, carne tocata de vita, ceapa, piper, oua, mac.

Ingrediente:Cornulete cu carne tocata

Pentru aluat:

  • 500 g făină
  • 30 g drojdie uscată
  • sare
  • 2 ouă
  • 4 linguri ulei
  • 50 g unt
  • 200 ml lapte
  • busuioc
  • 50 g susan

Pentru umplutură:

  • 200 g carne tocată de vită
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
  • 2 ouă
  • mac

 

Mod de preparare:

Torni laptele călduţ peste drojdie. Amesteci, presari puţină făină şi laşi maiaua la dospit, timp de 10 minute.

Separat, cerni făina, adaugi ouăle, sarea, untul topit, uleiul şi maiaua. Amesteci şi obţii un aluat pe care îl laşi la crescut timp de o oră. Toci ceapa, o căleşti, adaugi carnea, sarea, piperul şi busuiocul verde tocat.

După ce a scăzut, laşi la răcit şi adaugi oul în compoziţie. întinzi aluatul, apoi compoziţia şi formezi cornuleţe. Ungi cu ou, le presari cu mac şi le coci.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.