Cornulete aromate cu nuci

Printeaza

Cornulete aromate cu nuci din: margarina, nuci, faina, sare, zahar, esenta de rom, zahar.

Ingrediente:Cornulete aromate cu nuci

  • 250 g margarina
  • 250 g nuci macinate
  • 300 g faina
  • sare
  • 200 g zahar
  • esenta de rom sau vanilie
  • zahar

 

Mod de preparare:

Frecati margarina cateva minute, adaugati zaharul, frecati spuma. Parfumati cu esenta de vanilie sau rom, puneti sare, adaugati faina si nucile alternandu-le, pentru a stabili consistenta aluatului.

Framantati aluatul 5 minute, intindeti foi de 0,5 cm grosime, taiati in raza si rulati cornulete. Le coacesi la foc iute 15 minute, le scoateti, le pudrati si serviti.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.