Cornete cu branza si somon afumat

Printeaza

O reteta delicioasa de cornete cu: foi de lasagna, branza de vaci, smantana, zeama de lamaie, somon afumat.

Ingrediente:

  • 5-6 foi de lasagna (din comerţ)
  • 300 g brânză de vaci proaspătă
  • 3 linguri de smântână
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 10 felii de somon afumat

 

Mod de preparare:

Condimentezi cu sare şi piper după gust. Ungi foile de lasagna cu pasta de brânză, tai foaia pe jumătate şi pui pe fiecare pătrat o felie de somon. Rulezi apoi foile de lasagna sub formă de cornet, le fixezi cu scobitori şi le ornezi cu cimbru proaspăt sau frunze de mentă.

Serveşti cornetele alături de un pahar de vin alb sau de bere, în funcţie de plăcere. Este un preparat festiv, pe care îl poţi face când ai invitaţi şi doreşti să-i impresionezi şi să le încânţi gustul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.