Cornete cu branza si ceapa verde

Printeaza

Cornete cu branza si ceapa verde din: aluat foitaj, ulei, branza de oaie, ceapa verde, unt, patrunjel, branza camembert, ridichi de luna.

Ingrediente:Cornete_cu_branza_si_ceapa_verde

  • 1 pachet de aluat foitaj
  • ulei

pentru umplutura:

  • 300 g branza de oaie
  • 50 g unt moale
  • 1 legatura de ceapa verde
  • cateva fire de patrunjel tocat
  • 200 g branza camembert
  • 1 legatura de ridichi de luna taiate feliute

 

Mod de preparare:

Dezgheţi foitajul, ungi fiecare foaie în parte cu ulei şi tai mai întâi pe lung, apoi pătrăţele. Faci din pătrăţele cornete şi lipeşti marginile cu degetele înmuiate în apă. Le coci în cuptorul încins până se rumenesc frumos. Le laşi la răcit.

Speli şi toci ceapa. La fel procedezi şi cu pătrunjelul. Brânza Camembert o tai feliuţe. Amesteci untul moale cu brânza de oaie dată prin râzătoare, pui pătrunjel tocat şi ceapă verde şi amesteci.

Umpli fiecare cornet de foitaj cu amestecul de brânză, pui o feliuţă de Camembert şi una de ridiche. Decorezi cu pătrunjel şi ceapă verde tocate.

Cornete cu branza si ceapa verde

Cornete_cu_branza_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.