Cornata cu vodca si rom

Printeaza

Cornata cu vodca si rom din: coarne, zahar, alcool dublu rafinat, vodcă, rom.

Cornata cu vodca si rom

Ingrediente:

  • 3 kg coarne
  • 3 kg zahăr
  • 2,5 l alcool dublu rafinat
  • 300 ml vodcă
  • 300 ml rom

 

 

Mod de preparare:

Speli coarnele, le pui intr-un vas si adaugi zaharul. Le acoperi cu un tifon şi le laşi la ma­cerat, la loc cald, 6 zile, timp în care le mai amesteci din când în când.

Ulterior, le muţi într-o dantigeană şi torni peste ele tot alcoolul. Cornata 0 poţi servi după o lună de la prepara­re si e bine să o păstrezi la loc răcoros.

Cornata cu vodca si rom

Cornata cu vodca si rom

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.