Cordon bleu si salata de cruditati

Printeaza

Cordon bleu si salata de cruditati din: piept de pui, sunca, emmentaler, faina, pesmet, oua, salata verde, rosii cherry, suc de lamaie,, miere, ulei de masline.

Ingrediente: Cordon_bleu_si_salata_de_cruditati

  • 4 fileuri de piept de pui
  • 4 felii şuncă
  • 4 felii emmentaler
  • 7 linguri făină
  • 150 g pesmet
  • 2 ouă

Ingrediente salată:

  • 400 g salată verde
  • 200 g roşii cherry
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 1 lingură miere
  • 2 linguri ulei de măsline

Mod de preparare:

Se sareaza si se piperează pieptul de pui; se aşază pe fiecare bucată câte o felie de şuncă şi una de caşcaval; se rulează şi se fixează cu scobitori. Se tăvălesc bucăţile de carne mai întâi prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet.

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc bucăţile de carne la foc slab, cca 8 minute pe fiecare parte.

Se curăţă frunzele de salată, se rup bucăţi. Se taie jumătăţi roşiile cherry; se aşază toate ingredientele pentru dressing într-un borcan filetat şi se scutură până se amestecă. Acest dressing se amestecă împreună cu salata şi se servesc alături de cordon bleu.

Cordon bleu si salata de cruditati

Cordon_bleu_si_salata_de_cruditati

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.