Cordon bleu din piept de curcan

Printeaza

Cordon bleu din piept de curcanCordon bleu din piept de curcan

Ingrediente:

  • 4 snitele de curcan subtiri
  • 4 felii de sunca fiarta
  • 4 felii de branza tare (de pilda, branza de munte sau Gouda)
  • 2 oua
  • 6 linguri de pesmet
  • 3 linguri de faina
  • sare
  • piper macinat
  • 1 lingurita de boia de ardei dulce
  • untura

 

Mod de preparare:

Bati snitelul, apoi il piperezi pe ambele parti si il condimentezi cu boia de ardei. Pui peste fiecare felie de snitel cate o felie de sunca si una de branza.

Lipesti snitelele intre ele, le presari cu putina faina. Pui ouale intr-o farfurie, le bati si le sarezi un pic. Pui si pesmetul intr-o farfurie.

Dai snitelul prin ou, apoi il impanezi cu pesmet, pe care il apesi bine cu mana intinsa.

Lasi un pic deoparte snitelele. Incingi foarte tare intr-o tigaie untura, pui snitelele umplute inauntru, faci focul un pic mai mic si prajesti ambele snitele cate 5 minute, pana cand devin maro-aurii pe fiecare parte. Le servesti garnisite cu felii de lamaie.

Cordon bleu din piept de curcan

Cordon bleu din piept de curcan.jpg  Cordon bleu din piept de curcan1.jpg  Cordon bleu din piept de curcan2.jpg  Cordon bleu din piept de curcan3.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.