Cordon bleu din peste

Printeaza

Cordon bleu din peste din: file de cod, sunca, cascaval, pesmet, sare, ulei.

Ingrediente:Cordon_bleu_din_peste

  • 4 fileuri mari de cod decongelat
  • 4 felii subţiri şuncă
  • 4 felii caşcaval
  • pesmet
  • un praf sare
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Fileurile de peşte se usucă foarte bine după decongelare cu un şervet de hârtie.

Pe fiecare bucată de peşte se aşază şuncă şi apoi se repartizează caşcavalul. Se pliază în două şi se trece fiecare bucată de cordon bleu astfel format prin pesmet amestecat cu sare.

Se rumenesc în ulei fierbinte şi se scot pe şervete de hârtie.

Cordon bleu din peste

Cordon_bleu_din_peste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.