Cordon bleu cu piept de curcan

Printeaza

Cordon bleu cu piept de curcan din: piept de curcan, şuncă, brânză topită,  oua, vin alb, pesmet, ulei, sare, piper.

Cordon_bleu_cu_pipet_de_curcan

Ingrediente:

  •  4 felii piept de curcan
  •  2 felii şuncă
  •  4 felii brânză topită
  •  un ou
  •  50 ml vin alb
  •  pesmet
  •  ulei pentru prăjit
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se bate oul cu sare şi piper, apoi fiecare felie de carne spăla­tă şi ştearsă de apă în prealabil se trece prin ou, pe ambele părţi şi pesmet, doar pe o parte.

Fiecare felie de şuncă se taie în două şi se pune la extremităţile fiecărei felii de carne, pe partea care nu este atinsă de pesmet. La mijloc se pune brânza şi apoi se lasă la rece pentru apro­ximativ 30 de minute.

Se împătifresc apoi feliile de carne şi se prăjesc în ulei fierbinte. După ce s-au prăjit, se toarnă vinul în tigaie şi se lasă să se evapore.

Cordon bleu cu piept de curcan

Cordon_bleu_cu_pipet_de_curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.