Corabioare cu fructe de mare

Printeaza

O reteta delicioasa de corabioare cu fructe de mare din: avocado, icre rosii, ceapa verde, amestec de fructe congelate, lamaie, grepfrut rosu, oua, maioneza, ulei de masline si sare.

Ingrediente:Corabioare cu fructe de mare

  • 2 avocado
  • 50 g icre rosii
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 1 pachet amestec fructe de mare congelate
  • 1/2 lamaie
  • 1 grepfrut rosu
  • 2 oua fierte
  • 1 lingura cu maioneza
  • ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie fructele de avocado in doua, scoate samburii si, cu o lingura, scobeste pulpa. Jumatate din cantitatea de pulpa amestec-o in blender cu zeama de lamaie, maioneza, o lingură cu ulei de măsline şi sare după gust. Pasează bine toate ingredientele până obţii un sos fin.

Pune fructele de mare în apă clocotită cu sare şi fierbe-le 4-5 minute. Lasă-le să se scurgă. Amestecă fructele de mare cu icrele, frunze de ceapă verde tăiate în dia­gonală, restul de avocado tăiat cuburi, grepfrutul tăiat cuburi şi sosul preparat.

Potriveşte gustul de sare şi zeamă de lămâie. Folosind o lingură, pune din salata de fructe de mare în toate cele patru jumătăţi de avocado.

Corabioare cu fructe de mare

Corabioare cu fructe de mare

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.