Corabioare din ciuperci

Printeaza

Corabioare din ciuperci din: ciuperci, branza de capra, rucola, bacon, nuca, ulei de masline, sare de mare, piper, cimbru, usturoi, otet de vin rosu, ulei de masline, zeama de lamaie.

Ingrediente:Corabioare_din_ciuperci

  • 800 g ciuperci
  • 100 g branza de capra
  • 100 g rucola
  • 300 g felii de bacon
  • 50 g nuca
  • ulei de masline
  • sare de mare
  • piper negru
  • cimbru

pentru dressing:

  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite cu otet de vin rosu
  • 1/3 cescuta cu ulei de masline
  • 1 lingurita cu zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Curata ciupercile si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi pune câteva cubuleţe de brânză de capră în fiecare ciupercă.

Presară cimbru şi dă la cuptor, la foc moderat, 7-10 minute, Spre final, adaugă nuca tocată.

Intre timp, amestecă usturoiul zdrobit cu uleiul de măsline. Adaugă zeama de lămâie şi oţetul. Lasă câteva minute ca să se întrepătrundă aromele.

Aşază ciupercile pe o farfurie, alături de baconul rumenit şi frunze de rucola. Stropeşte cu dressing şi serveşte.

Corabioare din ciuperci

Corabioare_din_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.