Copanele umplute

Printeaza

O reteta delicioasa de copanele umplute: ciocanele de pui, branza de vaci, pesmet, usturoi, piper, sare, mustar, bacon.

Ingrediente:Copanele umplute

  • 8 ciocănele de pui
  • 100 g brânză de vaci
  • 2 linguri cu pesmet
  • 2 căţei de usturoi
  • piper
  • sare
  • 1 lingură cu muştar
  • 8 felii de bacon

Mod de preparare:

Zdrobeşte usturoiul şi amestecă-l energic cu două linguri cu ulei şi un praf de sare şi piper. Condimentează ciocănelele cu usturoi şi lasă la rece mini­mum 30 de minute.

Separat, amestecă brânza de vaci cu o lingură cu muştar şi două de pesmet şi potriveşte gustul de sare şi piper.

Scoate copănelele de la frigider şi crestează-le uşor pe o parte. In locul format, pune câte o lingură din amestecul de brânză, iar la bază, înfăşoară cu o felie de bacon.

Inveleşte fiecare copănel în folie de aluminiu şi lasă la cuptor 50 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.