Copanele cu orez, mazare si spanac

Printeaza

Preincalzeste cuptorul la semnul 6/2000C. Amesteca 4 linguri ketchup dulce, 1 lingurita boia de ardei iute si 2 linguri ulei de floarea soarelui. Unge 12 copanele si aseaza-le pe o tava. Da la cuptor 25-30 de minute.

Fierbe orezul în apă cu sare, conform indicaţiilor înscrise pe ambalaj, şi adaugă 300 g mazăre verde în ultimul minut de fierbere; apoi scurge de apă. Adaugă şi amestecă cu 200 g spanac şi câţiva ardei copţi, tocaţi, 1 lingură de pătrunjel tocat, 2 linguri de roşii deshidratate şi un praf de coriandru.

Serveşte două treimi din cantitate cu 8 copănele şi stropite cu zeamă de lămâie.

Copanele cu orez, mazare si spanac

Copanele cu orez, mazare si spanac

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.