Copanele in doua culori

Printeaza

Copanele in doua culori din: ciocanele de pui, sos de chili, sos de soia, piper cayenne, boia, sare, curry, ulei, pesmet, cocos.

Ingrediente:Copanele in doua culori

  • 12 ciocănele de pui
  • 3-4 linguri sos de chili
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 /2 linguriţă piper Cayenne
  • 1/2 linguriţă boia dulce
  • 1 linguriţă sare
  • 1 linguriţă curry
  • 2 linguri ulei
  • 40 g pesmet
  • 80 g cocos ras

 

Mod de preparare:

Speli şi ştergi de apă copănelele. Amesteci sosul de chili cu cel de soia şi cu piperul Cayenne.

In acest amestec pui 6 ciocănele, acoperi vasul şi-l laşi la rece pentru o oră. In acest vas amesteci boiaua cu sare, curry şi ulei şi pui celelalte ciocănele.

Le laşi de asemenea, la rece, timp de 1 oră. Amesteci pesmetul cu răzătura de cocos.

Scoţi ciocănelele din marinata cu curry şi le tăvăleşti prin amestecul de pesmet şi cocos.

Apeşi puţin cu mâna, să fie cât mai bine acoperită toată suprafaţa.

Intr-o tavă aşezi toate copănelele, atât cele cu pesmet, dar şi pe cele din prima marinată.

Dai la cuptor, la foc moderat (175 grade Celsius), pentru circa o oră. După ce s-au prăjit, le scoţi pe un platou şi le poţi garnisi, dacă doreşti, cu puţin pătrunjel verde.

 

Copanele in doua culori

Copanele in doua culori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.