Copănele de pui cu varză dulce

Printeaza

 

Cureţi 2-3 cepe şi 1 mor­cov, tai ceapa mărunt, dai morcovul pe răzătoarea mică şi le căleşti în ulei încins, cu o lingură de bulion, după care sting cu 1 cană de apă. Speli bine 3-4 copănele de pui, le adaugi peste legumele care fierb şi le laşi câte­va minute.

Cureţi şi speli apoi 1 varză şi 2 morcovi, tai varza mărunt şi dai morcovii pe răzătoarea cu ochiuri mari, le adaugi în cratiţă şi le fierbi împreună. Dacă mai e nevoie mai pui 1/2 cană cu apă clocotită.

Laşi să fiar­bă şi când e mâncarea e gata, potriveşti gustul de sare. Poţi adăuga mărar tocat şi condimente.

Copănele de pui cu varză dulce

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ah, imi plac copanelele de pui.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.