Copanele de pui cu naut

Printeaza

Copanele de pui cu naut din: copane de pui, ciuperci, ceapa, ardei, ulei, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:Copanele_de_pui_cu_naut

  • 2 copane de pui
  • o conservă ciuperci feliate
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se porţionează şi se rumeneşte în ulei.

Se scoate şi se pun ceapa si ardeiul. După ce s-au înmuiat, se pun ciupercile trecute sub un jet de apă şi bine scurse.

Se adaugă şi puiul, se presară sare şi piper şi se acoperă cu un capac. Se lasă 20 de minute şi apoi se serveşte cu verdeaţă.

Copanele de pui cu naut

Copanele_de_pui_cu_naut

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Copane de pui glazurate cu gem

Copane de pui glazurate cu gem

Copane de pui glazurate cu gem din: gem de mango, ceapa, otet, hot sauce, ulei de masline, copane de pui, sare si piper. Ingrediente: 2/3 ceasca gem de mango 2 linguri ceapa de tuns tocata 2 linguri otet 2 linguri hot sauce 1 lingura ulei de masline 4 copane intregi fara piele 1/2 lingurita sare 1/2 […]

Copanele cu legume si sos de mere

Copanele cu legume si sos de mere

Copanele cu legume si sos de mere din: copanele, cartofi, ulei, mere, smantana, faina, unt, zahar, lamaie, busuioc, fenicul, patrunjel, morcov, mazare, fasole, broccoli, ardei. Ingrediente: 4 copănele 4 cartofi pătrunjel verde busuioc seminţe de fenicul 1 lingură cu ulei Pentru sosul de mere: 3 mere, date pe răzătoarea mică 50 ml smântână 1 lingură […]

Copanele cu fulgi de porumb

Copanele cu fulgi de porumb

Copanele cu fulgi de porumb din: copanele, oua, fulgi de porumb, ulei, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 8 copănele cu os 2 ouă 1 pungă cu fulgi de porumb ulei pentru prăjit sare piper busuioc   Mod de preparare: Spală copănelele şi şterge-le cu un şervet absorbant. Sărează-le, piperează-le şi condimentează-le cu busuioc. Bate ouăle, […]

 

Copanele de pui cu gnocchi 

Copanele de pui cu gnocchi 

Copanele de pui cu gnocchi din: gnocchi, copanele de pui, cartofi, rosii, ceapa, ardei capia, patrunjel, cimbru, ulei, sare, piper. Ingrediente: 100 g gnocchi 8 copănele 4 cartofi 2 roșii 2 cepe 1 ardei capia pătrunjel proaspăt cimbru uscat ulei sare piper   Mod de preparare: Ceapa și ardeiul se toacă mărunt și se prăjesc în […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.