Copane de pui la cuptor

Printeaza

Copane de pui la cuptor din: copane de pui, portocale, lamaie, piper rosu, vin, ulei de masline, tarhon.

 

Ingrediente:Copane_de_pui_la_cuptor

  • 12 copane de pui
  • 2 portocale mici, taiate felii
  • 1 lamaie, taiata felii
  • 1 lingurita piper rosu, zdrobit
  • 100 ml vin alb sec
  • 2 linguri ulei de masline
  • cateva fire de tarhon, tocat

 

Mod de preparare:

Încinge cuptorul la semnul 5/190’C.într-uh bol larg combină toate ingredientele.

Aşaza totul în tava de friptură şi presară sare grunjoasă. Dă la cuptor 45-50 de min, întorcând de câteva ori, până când carnea se pătrunde.

Copane de pui la cuptor

Copane_de_pui_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

 

 

retete

Copane de pui cu sos iute

Copane de pui cu sos iute din: copane de pui, unt, sos iute, otet, paprika. Ingrediente: 20 copane de pui 100 gr unt, topit 1 lingura sos iute 2 lingurite otet Paprika, dupa gust     Mod de preparare: Dati copanele prin mix de unt topit, sos iute si otet. Asezati in tava si presarati […]

Copane de pui glazurate cu gem

Copane de pui glazurate cu gem

Copane de pui glazurate cu gem din: gem de mango, ceapa, otet, hot sauce, ulei de masline, copane de pui, sare si piper. Ingrediente: 2/3 ceasca gem de mango 2 linguri ceapa de tuns tocata 2 linguri otet 2 linguri hot sauce 1 lingura ulei de masline 4 copane intregi fara piele 1/2 lingurita sare 1/2 […]

Copanele cu legume si sos de mere

Copanele cu legume si sos de mere

Copanele cu legume si sos de mere din: copanele, cartofi, ulei, mere, smantana, faina, unt, zahar, lamaie, busuioc, fenicul, patrunjel, morcov, mazare, fasole, broccoli, ardei. Ingrediente: 4 copănele 4 cartofi pătrunjel verde busuioc seminţe de fenicul 1 lingură cu ulei Pentru sosul de mere: 3 mere, date pe răzătoarea mică 50 ml smântână 1 lingură […]

 

Copanele cu fulgi de porumb

Copanele cu fulgi de porumb

Copanele cu fulgi de porumb din: copanele, oua, fulgi de porumb, ulei, sare, piper si busuioc. Ingrediente: 8 copănele cu os 2 ouă 1 pungă cu fulgi de porumb ulei pentru prăjit sare piper busuioc   Mod de preparare: Spală copănelele şi şterge-le cu un şervet absorbant. Sărează-le, piperează-le şi condimentează-le cu busuioc. Bate ouăle, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune copanele de pui la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.