Copane de pui glazurate cu miere si ketchup

Printeaza

Copane de pui glazurate cu miere si ketchup din: făină integrală, boia dulce, copane de pui, ulei de floarea soarelui, usturoi, ketchup de roşii, miere, sos picant, castravete, codiţe de telină.

Ingrediente:Copane_de_pui_glazurate_cu_miere_si_ketchup

  • 125 g făină integrală
  • 2 linguri boia dulce
  • 6 copane de pui
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 1 lipie cu usturoi
  • 6 linguri ketchup de roşii
  • 2 linguri miere
  • 1 lingură sos picant
  • 1/2 castravete, tăiat batoane
  • 4 codiţe de telină, tăiate fâşii

Mod de preparare:

Intr-un bol pune făina, boiaua şi un praf de piper. Amestecă. Curăţă copanele de pieliţă şi apoi tăvăleşte-le prin amestecul de făină, pentru a se acoperi uniform.

Intr-un vas pe foc încinge uleiul şi prăjeşte copanele pe toate părţile, până se rumenesc uniform şi se pătrund.

Intre timp, combină ketchup-ul, mierea şi sosul picant. Adaugă copanele şi unge-le uniform.

Taie pâinea fâşii şi serveşte copanele cu castravetele şi ţelina.

Copane de pui glazurate cu miere si ketchup

Copane_de_pui_glazurate_cu_miere_si_ketchup

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.