Consomme cu smantana

Printeaza

Consomme cu smantana din: consomme, oua, smântână, lapte, faina, cascaval, sare, zahar, unt.

 

Ingrediente:

  • 2 l consomme
  • 3 ouă
  • 100 g smântână sau lapte dulce
  • 100 g făină
  • 120 g caşcaval
  • sare
  • zahăr
  • 100g unt

 

Mod de preparare:

Din făină, 80 g unt, sare, zahăr, 3 gălbenuşuri, lapte, smântână, albuşurile bătute spumă şi caşcavalul ras, pregătiţi un aluat subţire.

Ungeţi cu unt o formă de tartă, turnaţi compoziţia în aceasta şi coaceţi-o la cuptor, la foc domol, 25 de minute.

Când s-a răcit, tăiaţi-o în beţişoare de circa 1 x 5 cm.

Serviţi cu consomeul fierbinte.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.