Conopida cu legume aromate

Printeaza

O reteta delicioasa de conopida cu legume aromata din: conopida, ardei capia, gogosari, ardei galbeni, morcovi, usturoi, chimen, boabe de coriandru, ulei de masline si sare.

Ingrediente:Conopida cu legume aromate

  • 1 kg conopida
  • 3 ardei capia
  • 3 gogosari
  • 3 ardei galbeni
  • 3 morcovi
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita chimen
  • cateva boabe de coriandru
  • ulei de masline
  • sare

 

Mod de preparare:

Desfaci conopida în bucheţele şi o pui în apă cu sare, pentru 30-40 de minute. Cureţi legumele ră­mase, le speli şi le tai felii.

Fierbi toate legumele în vasul de gătit cu aburi, pentru 5-10 minute.

Intr-o tigaie, pui puţin ulei de măsline, adaugi usturoiul tă­iat mărunt, legumele fierte la aburi, condimentezi şi laşi pe foc timp de 3-4 minute.

Obţii legume foarte aromate si foarte si gustoase. Poti servi legumele atat calde, cat si reci.

Conopida cu legume aromate

Conopida cu legume aromate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.