Conopida la cuptor cu cascaval

Printeaza

Conopida la cuptor cu cascaval din: contipidă, caşcaval, unt, ou, pesmet, sare.

Conopida la cuptor cu cascaval

Ingrediente:

  • 1 contipidă mare
  • 200 g caşcaval
  • 1 lingură unt
  • 1 ou crud
  • pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se desface conopida în bucheţele midi şi se pune să fiarbă, în apă care clocoteşte, 10 minute. Se aruncă apa, se scoate conopida şi se lasă să se scurgă.

Se unge o formă cd unt, se tapetează cu pesmet, se aşează conopida, alternând cu un strat subţire de caşcaval ras, se acoperă conţinutul cu un ou bătut bine, sărat şi piperat, după gust, şi se introduce forma în cuptorul cald, pentru o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.