Conopida in saramura cu otet

Printeaza

Conopidă în saramură cu oţet din: conopida, foi de vita, telina, marar, hrean, piper, sare, otet, apa.

Ingrediente:Conopida in saramura cu otet

  • 1 conopidă
  • foi de viţă
  • foi de ţelină
  • mărar
  • hrean
  • piper boabe
  • 1 lingură sare grunjoasă
  • 1 lingură oţet
  • 1 l apă

Mod de preparare:

Speli şi cureţi bine conopida, apoi o desfaci în bucheţele.

Pe fundul borcanului aşezi foi de viţă, foi de ţelină şi puţin mărar. Pui conopida, adaugi hreanul tăiat bastonaşe, presari din loc în loc piperul şi deasupra mai adaugi câteva foi de ţelină şi mărar.

Torni saramura făcută dintr-un litru de apă, o lingură de sare şi una de oţet, fiartă şi uşor răcită. Sigilezi şi pui borcanele într-un loc călduros.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.