Conopida cu verdeata la cuptor

Printeaza

Conopida cu verdeata la cuptor din: conopida, cartofi, ulei, pesmet, patrunjel, marar, sare, piper.

Ingrediente:Conopida cu verdeata la cuptor

  • 1 conopida de marime potrivita
  • 6 cartofi
  • ulei
  • 3 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida se desface bucheţele şi se pune la fiert pentru 15 min, în apă cu sare. Cartofii se fierb în coajă, se curăţă şi se tăie felii. Se unge o tavă cu ulei şi se pun cartofii şi conopida în straturi, având grijă ca ultimul strat să fie de conopidă.

 

Intre straturi se pune sare şi piper. Deasupra ultimului strat de conopidă se pune pesmetul şi verdeaţa tocată. Se dă la cuptor pentru 15 minute.
Se serveşte atât caldă, cât şi rece, cu salata.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.