Conopidă cu unt şi pesmet

Printeaza

Conopidă cu unt şi pesmet

Ingrediente:Conopidă cu unt şi pesmet

  • 1 conopidă mijlocie
  • 3-4 linguri unt
  • 2 linguri pesmet
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopida, curăţatăşi spălată, se pune la fiert în apă sărată.

Cînd este fiartă, se scoate cu lingura de spumă, se scurge de apă, se aşază pe farfurie şi peste ea se toarnă pesmetul prăjitîn unt.

Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.