Conopida cu sunca

Printeaza

Conopida cu sunca din: conopida, sunca, cascaval, smantana, unt, sare, piper.

Ingrediente:Conopida_cu_sunca

  • o conopidă medie
  • 200 g şuncă
  • 100 g caşcaval
  • 200 ml smântână
  • 25 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Conopida desfăcută bucheţele se pune la fiert în apă cu sare. Se fierbe 20 de minute şi apoi se lasă la scurs. Şunca se taie fâşii sau cuburi şi se pune alternativ cu conopida într-un vas uns cu unt.

Se toarnă smântână, se pune caşcavalul felii, piperul şi se lasă la cuptor 25 de minute.

 

Conopida cu sunca

Conopida_cu_sunca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.