Conopidă cu sos de roşii

Printeaza

Conopidă cu sos de roşii

Ingrediente:Conopidă cu sos de roşii

  • 1 conopidă potrivită
  • 2-3 cepe
  • 500 g suc de roşii
  • 1 -2 foi de dafin
  • cimbru
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 50 g ulei

 

Mod de preparare:

Conopida desfăcută în bucăţele se fierbe în apă cu puţină sare. Se scurge şi se pune pe un platou. Ceapa tocată foarte mărunt se fierbe cu foile de dafin şi cimbrul în apă clocotită, adăugând sucul de roşii şi fierbând până ce sucul şi ceapa se omogenizează puţin.

La sfârşit, se adaugă uleiul şi sarea, iar când se răcoreşte, şi usturoiul pisat bine. Apoi se toarnă totul peste conopidă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.