Conopida cu pui la cuptor

Printeaza

Conopida cu pui la cuptor

Conopida cu pui la cuptor

Ingrediente:

  • 500 g piept de pui
  • 1 conopida
  • 300 g cascaval
  • 50 g unt
  • 50 g smantana
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 lingurita miere
  • 3-4 linguri de pesmet
  • 2 oua
  • sare, piper alb

Preparare:

Se spala pieptul de pui, se portioneaza si se asaza intr-o tava de aragaz, mai inalta, tapetata cu unt si pesmet. Peste piept se presara sare si piper si se acopera cu folie de plastic.

Separat se pregateste conopida, se spala si se desface in buchetele, morcovul se curata de coaja, se taie fasii si se pune sa fiarba intr-o oala cu apa si sare. Dupa ce a dat in cateva clocote, se scurg de apa se se asaza in tava, alaturi de pui. Dovlecelul se spala si se taie bucati mai mari, apoi se pune in tava langa celelalte ingrediente.

Intr-un bol se bat bine oualele cu putina sare, se adauga smantana, mierea si cascavalul si se toarna in tava. Se baga in cuptorul incins si se lasa 40 de minute. Se serveste calda, ornata cu 1-2 linguri de smantana.

Conopida cu pui la cuptor.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • conopida cu pui la cuptor
  • conopida cu pui si smantana la cuptor

1 comentariu

  1. Foarte buna conopida la cuptor. As adauga si broccoli pentru ca este foarte sanatos.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.