Conopida cu cascaval

Printeaza

Conopida cu cascaval

Ingrediente:Conopida cu cascaval

  • l kg conopidă
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 100 g pesmet
  • 100 ml ulei
  • sare
  • pătrunjel
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Desfaci conopida în bucheţele şi o fierbi în apă cu sare. După ce s-au scurs bine le aşezi într-o tavă tapetată cu unt. Razi deasupra gălbenuşurile răscoapte.

Presari pătrunjel veide şi bagi la cuptor pentru 20 de minute. Inainte de a o scoate pui peste conopidă pesmetul rumenit în unt.

O serveşti caldă, cu caşcaval ras deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.