Conopida cu branza de post

Printeaza

Conopida cu branza de post din: conopida, branza, bulion, ulei, apa, miere, sare, piper.Conopida cu brânza de post

Ingrediente: 

  • 500 g conopidă congelată
  • 200 g brânză de post
  • 3 linguri bulion
  • 1 lingură ulei
  • 1 ceaşcă de apă
  • 1 linguriţă miere
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Decongelezi conopida, o fierbi 10 minute în apă cu sare, o strecori şi o desfaci în bucheţele pe care le aşezi într-o tavă unsă cu margarină.

Razi brânza peste conopidă şi o dai la cuptor pentru 20 de minute. între timp, pregăteşti sosul: desfaci bulionul cu apa, adaugi uleiul şi-l pui să fiarbă la foc mic.

Pui apoi mierea, sare şi piper după gust şi laşi sosul pe foc 10-15 minute. După ce s-a topit brânza, torni sosul si aduci mâncarea la masă.

Conopida cu branza de post

Conopida cu brânza de post

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.