Conopida conservata in apa

Printeaza

Alegi conopidă albă, deasă, fără pete. O desfaci în bucheţele, îi scoţi cotorul şi coada. Intr-un vas prepari o saramură din 50 g sare la 1 1 apă rece şi ţii conopida 50 de minute.

poate iti place si: Salata de legume pentru iarna

O scoţi din saramură şi o fierbi la aburi : 12 minute, apoi o laşi să se răcească şi o introduci în  borcane cu floarea în sus.

poate iti place si: 10 Retete de muraturi pentru iarna

O acoperi cu apă clocotită fără s şi sterilizezi borcanele la bain-marie 50-60 de minute, laşi la răcit în vasul în care au fiert.

Conopida conservata in apa

Conopida conservata in apa

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Cele mai gustoase muraturi pentru iarna

Daca e toamna, e sezonul conservelor si muraturilor. Cel mai bogat anotimp al anului ne ofera fel de fel de legume si fructe pe care gospodinele se pregatesc sa le conserve pentru iarna. Cu aceasta ocazie va invitam sa incercati retetele noastre de muraturi si conserve pentru a  avea suficiente provizii in zilele geroase. Reteta […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.