Conopidă cu carne la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de conopida cu carne la cuptor din: conopida, carne de porc, ulei, suc de rosii, ceapa, faina si sare.

Ingrediente:Conopidă cu carne la cuptor

  • 1 kg conopidă
  • 400 g carne de porc fără grăsime
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 ceapă mică
  • 20 g făină albă
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţaţi conopida, o desfaceţi bucheţele şi o fierbeţi în apă sărată. Tocaţi carnea. În jumătate din ulei prăjiţi ceapa tocată mărunt, adăugaţi carnea tocată şi o înăbuşiţi.

Într-un vas termorezistent aşezaţi în straturi conopida şi carnea.

Din uleiul rămas cu 20 g făină şi cu roşiile, preparaţi un sos slab subţiat cu supă de carne sau de oase şi turnaţi peste conopida stratificată. Introduceţi în cuptorul fierbinte pentru 10 minute.

Conopidă cu carne la cuptor

Conopidă cu carne la cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.