Conopida cu branza si patrunjel

Printeaza

Opareste 1 conopida, desfacuta buchete, pana cand se patrunde. Intr-un vas mic, pune pe foc 300 ml lapte, 25 g unt si 25 g faina. Amesteca si lasa sa fiarba pana cand sosul se ingroasa.

Adauga 1 nucsoara razuita si 50 g cascaval razuit, amesteca si tine pe foc pana cand cascavalul se topeste. Adauga 1 lingura patrunjel tocat si amesteca.

Asaza conopida intr-un vas termorezistent si toarna deasupra sosul de branza. Da la gril sau la cuptorul preincalzit la semnul 6/200C pana cand cuptorul se rumeneste.

Conopida cu branza si patrunjel

Conopida cu branza si patrunjel

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.