Compoziţia rece fluidă pentru gogoşele (pat-a-froid)

Printeaza

Compoziţia rece fluidă pentru gogoşele (pat-a-froid)

Ingrediente:Compoziţia rece fluidă pentru gogoşele (pat-a-froid)

  • 3 linguri făină
  • sare
  • un praf zahăr vanilat
  • 3 gălbenuşuri
  • 3 linguri ulei
  • 200 ml apă
  • 2-3 albuşuri bătute spumă

 

Mod de preparare:

Făina se amestecă cu gălbenuşurile, uleiul, sarea, zahărul şi apa.

Se for­mează o compoziţie mai vîscoasă ca cea de clătite, apoi se încorporează albuşul bine bătut. în această compoziţie se înmoaie gogoşelele .

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.