Compot pentru iarna din mere

Printeaza

Compot pentru iarna din mere din: mere, zahăr tos.

Compot pentru iarna din mere

Ingrediente:

  • 1 kg mere
  • 500 g zahăr tos

Mod de preparare:

Fructele se spală bine, se curăţă de coajă şi se. elimină sâmburii şi părţile tari. Se taie felii potrivite.

Se pun în borcane şi se toarnă deasupra un sirop simplu, dintr-un litru de apă rece în care s-a dizolvat zahărul.

Se etanşează borcanul şi se pune la fiert în bain-marie, aproximativ douăzeci de minute. Se serveşte cu cuburi de gheaţă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.