Compot de corcoduse

Printeaza

Compot de corcoduseCompot de corcoduse

Ingrediente:

  • 2 kg corcoduşe
  • 500 g zahăr
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Cureţi corcoduşele de codiţe, le speli şi le laşi să se scurgă. Aşezi în fiecare borcan de 420 g câte o mână de corcoduşe, 3-4 linguriţe de zahăr, apoi îl umpli cu apă.

Capsezi borcanele sau le legi cu celofan şi le pui să fiar­bă într-o oală cu apă, timp de 30-35 de minute. Le scoţi apoi din oală, le acoperi cu pături şi le laşi să se răcească.

Compot de corcoduse

Compot de corcoduse

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • compot de corcoduse

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.