Colţunaşi

Printeaza

O reteta gustoasa de coltunasi cu: faina, sare, ou, apa, branza, unt, smantana, branza.

Ingrediente:Coltunasi

  • 500 g făină
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1 ou
  • 1 cană cu apă călduţă

Ingrediente umplutura:

  • 500 g brânză puţin sărată
  • 2 ouă
  • 60 g unt
  • 1 ceaşcă smântână
  • brânză rasă

Mod de preparare:

Faci un aluat elastic şi omogen din făină, ou, sare şi apă călduţă. Laşi aluatul în repaus, învelit în folie ali­mentară. Pregăteşti umplutura, amestecând brânza cu ouăle.

Intinzi foaia şi decupezi pătrate sau cercuri. împărţi umplutura şi pliezi, presând bine pe margini. Fierbi coltunasii în apa clocotită, unde pui un praf de sare.

Sunt gata când se ridică la suprafaţă. Ii serveşti fierbinţi,”cu unt topit, brânză rasă şi smântână, îi poţi face şi cu brânză dulce şi atunci poţi pune deasupra colţunaşilor o linguriţă de dulceaţă.

Colţunaşi

Coltunasi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.