Coltunasi mici

Printeaza

 Coltunasi mici

Ingrediente:Coltunasi mici

Aluat :

  • 400 g fiăină
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 albuş

Umplutura:

  • 10 linguri umplutură.

Mod de preparare:

Pregătim o umplutură de carne crudă, hribi.

Tăiem din aluatul de colţunaşi un pă­trat mic, ungem marginile cu albuş, apoi punem umplutura în mijlocul pătratului şi răsfrîngem laturile, unind colţurile cru­ciş şi lipind bine marginile. Putem lipi şi colţurile : atunci colţunaşul capătă forma de ureche.

Fierbem colţunaşii în apă clocotită. Aceşti colţunaşi se dau ca garnitură la supe, borşuri.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt buni coltunasii?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.