Coltunasi cu pasare si sos alb Maggi

Printeaza

 Coltunasi cu pasare si sos alb Maggi

Ingrediente:Coltunasi cu pasare si sos alb Maggi

  • 300 g făină
  • 4 ouă
  • 3 gălbenuşuri
  • sare
  • 150 g unt
  • 1 pui mic
  • 2 linguri sos alb Maggi

 

Mod de preparare:

Aluatul se prepară din 260 g făină, sare, 2 ouă, 3 gălbenuşuri, 50 g unt şi puţină apă. Se scot oasele de la puiul fript sau fiert, se taie mărunt şi se amestecă cu puţin sos alb şi 2 ouă crude.

Aluatul se taie pătrate de 5-6 cm şi pe fiecare bucată se pune cîte o linguriţă de tocătură de pui.

Se rulează în formă triunghiulară, se lipesc bine marginile şi se fierb 8 minute în apă clo­cotită cu sare.

Se strecoară cu atenţie, se aşază pe un platou cu unt topit dea­supra.

Separat se serveşte sos alb suprem ( Maggi) preparat din zeama de pui şi 2 linguri smîntînă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.