Coltunasi cu branza dulce de vaca si lamaie

Printeaza

Coltunasi cu branza dulce de vaca si lamaie din: faină, ouă, brânză dulce de vacă, zahăr, unt, coajă de lămâie.

Coltunasi cu branza dulce de vaca si lamaie

Ingrediente:

  • 500 g faină
  • 5 ouă
  • 600 g brânză dulce de vacă
  • 150 g zahăr
  • 100 g unt
  • 25 g coajă de lămâie

Mod de preparare:

Aluatul pregătit din faină, ouă şi apă se întinde în foaie subţire. Din el se taie pătrate cu latura de 10 centimetri.

In mijlocul fiecărui pătrat se pun brânza de vacă, amestecată în prealabil cu zahăr, jumătate din cantitatea de unt şi coajă de lămâie rasă.

Pătratele se îndoaie pe diagonală în formă de triunghi, ale cărui laturi se lipesc. Colţunaşii astfel obţinuţi se fierb în apă clocotită. Se servesc cu unt şi zahăr pudră deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.