Colăcei cu vin

Printeaza

Colăcei cu vin

Ingrediente:Colăcei cu vin

  • 200 g zahăr
  • o jumătate de litru de vin alb bun
  • o jumătate de litru de ulei
  • 30 g tartrat
  • 10 g bicar­bonat de sodiu
  • un praf de anason
  • 1,5 kg făină

Mod de preparare:

Din aceste ingrediente se prepară un aluat destul de moale, ce se frământă bine de tot şi din care se obţin 60 sau 70 de covrigei care se bagă la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.