Cod umplut cu ceapa

Printeaza

O reteta de cod umplut cu ceapa din: orez, file de peste, supa, sare, zahar, boia, ceapa, sare, piper, ulei de masline, frunze de salata si rosii cherry.

Ingrediente:Cod umplut cu ceapa

  • 300 g orez
  • 4 bucati file de peste (cod)
  • un litru supa
  • sare
  • 1-2 lingurita zahar
  • o lingura boia
  • 3 cepe albe
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 3-4 frunze de salata
  • un ciorchine rosii cherry

 

Mod de preparare:

Se spală orezul, se scurge şi se pune să fiarbă în puţină apă. Se adaugă supa şi se lasă să fiarbă în continuare.

Peştele se stropeşte cu puţin ulei şi se condimentează cu sare şi piper. Separat, se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte.

Inainte de a se rumeni prea tare, se adaugă puţin zahăr şi un praf de boia dulce. Se aşază peştele pe grătar şi se perpeleşte uniform.

Se umple cu ceapa şi se serveşte cu orezul fiert. Se ornează cu frunze de salată şi roşii cherry.

Cod umplut cu ceapa

Cod umplut cu ceapa

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.